Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

SECTIA COMERCIALA din cadrul AMBASADA AUSTRIEI – misiune economică „Servicii de gospodărire comunală” din 14 martie 2018

A- A A+

SECTIA COMERCIALA din cadrul AMBASADA AUSTRIEI – misiune economică  „Servicii de gospodărire comunală” din 14 martie 2018

austrian

SECTIA COMERCIALA din cadrul AMBASADA AUSTRIEI dorețte să vă informeze asupra unei misiuni economice austriece care va avea loc în 14 martie 2018 pe tema serviciilor de gospodărire comunală. Această manifestare succede altor trei evenimente similare, pe care le-am organizat în anii precedenți în zona Banat și Transilvania și în zona Moldova, și care s-au bucurat de mult succes fiind apreciate atât de delegația de companii austriece cât și de cea a reprezentanților autorităților și companiilor locale românești.

Prezența companiilor austriece a fost considerabilă și interesul lor pentru piața românească continuă. La misiune vor participa renumite firme austriece cu o bogată experiență în tehnologia mediului, în domeniile apă, ape uzate, tehnologie pentru servicii comunale cât și în cel al infrastructurii urbane și comunale.

Și în acest an sperăm să putem saluta circa 10 – 15 firme austriece, pe care dorim să le aducem în regiunea Dumneavoastră, astfel încât companiile private românești din zonă să poată să schimbe idei de specialitate și informații cu specialiștii și reprezentanții austrieci. Temele de interes vor fi viitoarele proiecte cu accent pe tehnologia pentru serviciile urbane și de mediu, din domeniile apă, ape uzate, deșeuri, cât și de dezvoltare a infrastructurii urbane și comunale. Considerăm  că această misiune economică este deosebit de importantă atât pentru instituțiile, cât și pentru firmele românești. În egală măsură, evenimentul ajută firmele austriece să cunoască potențialul județului, să intre în contact cu instituțiile și firmele locale, să se pregătească pentru a participa la licitațiile viitoare și să se lanseze în parteneriate.

Descărcați aici: Program ASCKommunalwirtschaftRO-Cluj-Napoca programul provizoriu al misiunii economice „Servicii de gospodărire comunală” din 14 martie 2018.

Sursa:

Ambasada Austriei – Sectia Comerciala

Secţia Comercială  al Ambasadei Austriei

Strada Logofat Luca Stroici nr. 15, Bucureşti

T +40 372 068 900

F +40 372 068 909

bucharest@advantageaustria.org
www.advantageaustria.org/ro

Related Posts with Thumbnails