Seminar de afaceri organizat de CCI Cluj in colaborare cu Ambasada Regatului Unit al Marii Britanii şi al Irlandei de Nord în România


Camera de Comerţ şi Industrie Cluj în colaborare cu Ambasada Regatului Unit al Marii Britanii şi al Irlandei de Nord în România,  vor organiza joi, 22 noiembrie 2012, între orele 10:00 – 13:00, un seminar de afaceri, care va avea loc în Amfiteatrul Facultăţii de Business  a Universităţii Babeş – Bolyai, str. Horea nr. 7.

Seminarul va fi susţinut de E.S. domnul Martin Harris OBE, Ambasadorul Marii Britanii, domnul Liviu Buzilă, Şeful Secţiei Comerciale a aceleaşi ambasade şi domnul Shajjad Rizvi, reprezentantul British Business Group Transylvania.

Sunt invitaţi să participe la eveniment: firme care derulează import/export cu Marea Britanie, care au sau ar dori să atragă capital britanic, dar şi firme care doresc o colaborare în diverse domenii cu firme din  această ţară. Seminarul va continua cu discuţii bilaterale între firme şi va fi urmat de un prânz de afaceri, la sediul Facultăţii de Business.