Seminar – Finantari pentru dezvoltarea rurala – 1 noiembrie 2012


Camera de Comert si Industrie a Romaniei – Camera Nationala, in colaborare cu Biroul de Comert al Statului Dakota de Nord si Sectia Comerciala a Ambasadei SUA in Romania, organizeaza seminarul Finantari pentru dezvoltarea rurala, la sala Centrului de Presa, din incinta Centrului Expozitional Romexpo, in data de 01 noiembrie 2012, incepand cu ora 10.00.

Evenimentul, ce se va desfăşura în cadrul expoziţiilor internaţionale INDAGRA – Târgul internaţional de produse şi echipamente în domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii şi zootehniei (ediţia a XVII – a) şi Alimenta (ediţia a V – a), vizează informarea mediului de afaceri cu privire la accesarea fondurilor structurale şi de coeziune, iar partea a doua va consta în prezentări ale companiilor americane, de promovare a ofertei de produse şi echipamente agricole din SUA, urmate de întâlniri bilaterale (program preliminar ataşat).

Vor participa reprezentanţi ai Ambasadei SUA la Bucureşti şi ai autorităţilor: Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale – Autoritatea de Management pentru Programul Naţional de Dezvoltare Rurală şi Agenţia de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit şi Ministerul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri – Autoritatea de Management pentru Programul Operaţional Sectorial Creşterea Competitivităţii Economice. În cadrul seminarului interactiv, lectorii vor răspunde întrebărilor reprezentanţilor mediului de afaceri şi vor detalia temele supuse dezbaterii.

Tariful de participare este de 200 RON/persoană + TVA, iar plata se face la casieria Camerei de Comerţ şi Industrie a României, tronson III, et. 4 sau prin virament bancar, în contul CCIR RO31 RZBR 0000 0600 0240 7957, deschis la Raiffeisen Bank SMB, cod fiscal RO 2842250.

Informatii suplimentare se obtin de la persoana de contact din cadrul Camerei Naţionale Dl. Adrian Marica, Consilier, Direcţia Reprezentare Camerală, Biroul Relaţii Externe, telefon: 021/3190088.