Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Seminar IT&C meets Automotive,Camera de Comerț , Industrie și Agricultură Timiș, 30 mai 2016

A- A A+

Seminar IT&C meets Automotive,Camera de Comerț , Industrie și Agricultură Timiș, 30 mai 2016

Invest Romania

ARIES Timișoara împreună cu Camera de Comerț , Industrie și Agricultură Timiș cu ocazia demarării proiectului “Luna și Industria”, lansat de echipa InvestRomania”, vor organiza în data de 30 Mai 2016, ora 10:00, la sediul CCIA Timiș, Piața Victoriei, nr. 3, et. 1, Sala CEDO, seminarul IT&C meets Automotive, dedicat promovării și creșterii vizibilității industriei IT&C, atât în rândul investitorilor străini, cât și în rândul exportatorilor.

Evenimentul se dorește a fi un excelent prilej de constituire a unei platforme de dialog în domeniul industriei IT&C și Automotive – sinergiile dintre cele 2 sectoare integrare pe orizontală a industriei IT&C – „conceptul de „Industry 4.0” în industria automotive.

Evenimentul va reuni jucători relevanți din industria IT&C și Automotive, autorități publice, universități, agenții de dezvoltare regională și start-up-uri.

În cadrul evenimentului,  invitat este domnul Manuel COSTESCU – Secretar de Stat, Ministerului Economiei, Comerţului și Relaţiilor cu Mediul de Afaceri – InvestRomania, instituție guvernamentală ce are ca scop atragerea și implementarea investițiilor străine în România, ce va aborda teme precum Integrarea IT&C în industrii cu potențial de creștere, planul Comisiei Juncker de stimulare a investițiilor şi Programul-cadru pentru cercetare și inovare al Uniunii Europene – H2020.

Prezența Dumneavoastră va contribui la succesul acestui eveniment și va asigura inițierea de recomandări adresate Ministerului Economiei, Comerţului și Relaţiilor cu Mediul de Afaceri.

Pentru confirmări contactați pe: doamna Adina DUMITRU, CCIAT, adumitru@cciat.ro, telefon 0749-071 909.

 

Sursa:

Camera de Comerț , Industrie și Agricultură Timiș

Piața Victoriei 3, Timișoara
Telefon:0372 185 285
Related Posts with Thumbnails