Seminar organizat de Rӧdl & Partner – „Noutatile fiscale ale anului 2013”


Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor dumneavoastrǎ şi pentru a vǎ ajuta sǎ întelegeţi mai bine imperfecţiunile şi oportunitǎţile modificǎrilor apǎrute în legislaţia fiscalǎ din România, vǎ invitǎm sǎ participaţi la seminarul organizat de Rӧdl & Partner.

Seminarul va cuprinde următoarele teme:

Ultimele modificări fiscale ale anului 2013 – tema prezentată de colaboratorul Rödl & Partner, dl. Dragoș Pătroi, managing partner al firmei de consultanță fiscală DRP TAX WIZARDS S.R.L., doctor în științe economice, cadru universitar ASE București;

Optimizarea fiscala 2013 prin alternative la contractul de munca – tema prezentată de colaboratorul Rödl & Partner, dl. Horațiu Sasu, jurist si economist, consultant in afaceri;

Informații practice legate de întocmirea dosarului prețurilor de transfer – tema prezentată de dna. Madina Buga, consultant, Senior Associate din cadrul companiei Rödl & Partner.

Temele menționate mai sus vor fi prezentate și susținute de specialiștii și colaboratorii companiei, cu o experiență vastă in domeniile amintite anterior. Prezentările vor avea un caracter interactiv şi dinamic şi sunt structurate în baza unui permanent dialog cu cei prezenţi în sală.

Prezentarea va fi ținutã în limba românã.

Taxa de participarea este 300 RON + TVA.

Program:

Seminarul se va desfășura între orele 9.00 – 16.00.

09:00 – 09:30 Înregistrarea participanţilor

09:30 – 11:30 Modificările fiscale ale anului 2013

în cadrul acestui modul vor fi prezentate modificările aduse, începând cu anul 2013, la nivelul principalelor categorii de impozite reglementate de codul fiscal, sub forma unei sinteze a actelor normative incidente în cauza, având în vedere nu doar noutățile reglementate prin OG nr.8/2013, ci și prin alte acte normative conexe. De asemenea, pe parcursul prezentării, accentul va fi pus pe prezentarea aspectelor fiscale interpretative și susceptibile unor abordări neunitare din partea organelor fiscale, fiind prezentate și soluții de gestionare și optimizare fiscală, în acord cu prevederile cadrului normativ șn vigoare.

11:30 – 11:45 Pauză de cafea

11:45 – 14:00 Optimizarea fiscala 2013 prin alternative la contractul de munca:

beneficii fiscale si nefiscale

14:00 – 14:30 Pauză de masă

14:30 – 16:00 Informații practice legate de întocmirea dosarului prețurilor de transfer

Data si locul seminarului:

14 martie 2013

Str. Milton Lehrer nr. 14, Rödl & Partner Cluj-Napoca, România