Strategii pentru îmbunătăţirea perfomanţei în afaceri. Vezi cum poţi participa la un seminar interactiv, destinat managerilor din companiile locale


Camera de Comerţ şi Industrie (CCI) Cluj, în colaborare cu Business Management and Marketing Academy, organizează un seminar interactiv pe tema „Strategii de revitalizare a afacerii”. Cum dificultăţile financiare, generate de criză, au dat de furcă multor antreprenori sau administratorilor firmelor autohtone, acţiunea este concepută pentru a oferi soluţii viabile şi operaţionale pentru revigorarea afacerilor. Chiar şi atunci când auspiciile par nefavorabile, companiile pot avea salturi spectaculoase şi îşi pot reveni din declin, dacă aplică în mod corect anumite decizii strategice.

Acest seminar interactiv este rezultatul a unei vaste experienţe în domeniul proceselor de restructurare sau revitalizare organizaţională. Evenimentul este îndreptat spre o abordare practică a managementului companiilor, folosind studii de caz şi instrumente de analiză care pot duce la creşterea performanţei administrative. De altfel, acţiunea va include şi dezbateri despre natura şi implicaţiile diferitelor opţiuni strategice de revitalizare.

„Propunem o viziune integrată a afacerii, care ia în calcul toate componentele organizaţionale: strategia competitivă, strategia financiară, marketingul, managementul operaţiunilor şi managementul resurselor umane. Pe parcursul celor 3 ore vom oferi o imagine asupra  paşilor ce trebuie parcurşi şi vă punem la dispoziţie instrumentele ce trebuie utilizate în analiză şi planificare. Seminarul se adresează managerilor din companii din toate sectoarele de activitate, care urmăresc să îşi îmbunătăţească performanţa pe piaţă.”, explică organizatorii. Lectorii seminarului sunt Brîndusa Mureşan-MBA şi Marius Muresan- Dpl.mgmt.

Evenimentul se va desfăşura marti, 7 august,  între orele 10:00 – 13:00 sau între 17:00-20:00, la sediul CCI Cluj, sala Clubul Oamenilor de Afaceri – Dr. Augustin Raţiu.

Taxa de participare este de 100 RON + TVA / participant şi poate fi achitată fie în numerar la casieria CCI Cluj, fie prin virament bancar în contul – RO61 RNCB 0106 0266 0467 0001, deschis la BCR Cluj.

Reprezentanţii firmelor membre ale CCI Cluj au o reducere de 25% din cuantumul taxei de participare.

Confirmarea participării se va face prin trimiterea talonulului de participare de mai  jos, până la data de 2 august 2012, prin fax: 0364-730984 sau la e-mail: rlucia@ccicj.ro şi horea@ccicj.ro.

TALON DE PARTICIPARE la Seminarul “ STRATEGII DE REVITALIZARE A AFACERII

S C ………………………………………………………………………………                                                    Membră a CCI Cluj ‚

Tel…………………………………….Fax……………………………….E- mail ……………………………………………………………………………………………

‚ vom participa ‚ nu vom participa

Vom fi reprezentati  de: ……………………………………………………………………………………………………………………………………………………..