Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Supraveghere video eficienta cu sistemul ONVIF

A- A A+
Supraveghere video eficienta cu sistemul ONVIF

Astazi supravegherea devine din ce in ce mai usoara. ONVIF ne permite acest lucru si mai usor.

Probabil deja va intrebati ce este ONVIF?

ONVIF este in primul rand prescurtarea de la Open Network Video Interface Forum. Mai exact, ONVIF reprezinta un forum la nivel global ce incearca sa usureze folosirea camerelor ip de tipuri diferite simultan.

In dezvoltare inca din 2008, ONVIF a reusit ca in 2012 sa lanseze oficial un standard global pentru softurile camerelor ip pentru ca acestea sa fie compatibile intre ele indiferent de producator. Pe baza acestui standard producatorii de sisteme de supraveghere video au integrat softuri compatibile cu camere sau sisteme produse de alte firme din domeniu.

Acum puteti sa alegeti diferite sisteme de supraveghere si sa le incorporati in acelasi sistem cu usurinta. De exemplu daca doriti sa instalati sisteme de supraveghere pentru o vila, atat de interior cat si de exterior veti putea fi flexibili in alegerea echipamentelor.

Pentru exterior de exemplu puteti alege un kit de supraveghere complet de la un anumit producator iar pentru interior sa aveti posibilitatea sa alegeti camere supraveghere ip de la alt producator, fara a intampina probleme in incorporarea acestora in acelasi sistem.

Acest standard global permite astfel alegerea cea mai buna pentru client in ce priveste raportul calitate/pret chiar daca fiecare produs in parte este de la alta firma producatoare.

Deasemenea, sistemul global ONVIF permite in orice moment inbunatatirea unui sistem de supraveghere prin achizitionarea unor camere video care nu trebuie sa coincida neaparat cu marca sistemului de supraveghere instalat initial.

Puteti alege asadar tipuri diferite de camere, tipuri diferite de calitate si diferiti producatori fara sa va mai faceti griji de modul in care le veti incorpora pe toate in acelasi sistem de supraveghere ip. Sistemele de supraveghere nu au fost niciodata mai sigure si mai usoare de folosit decat acum.

Related Posts with Thumbnails