Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Sursa de finanțare cercetare în colaborare privat-public prezentate de Clusterul pentru Sănătate RoHealth

A- A A+

Sursa de finanțare cercetare în colaborare privat-public prezentate de Clusterul pentru Sănătate RoHealth

Clusterul pentru Sănătate RoHealth pentru cei interesati supune atentiei  sursa de finanțare cercetare în colaborare privat-public.

În urmatoarea perioada urmeaza sa se lanseze o sursa de finantare dedicata cercetarii si dezvoltarii de produse si/sau procese noi sau substantial imbunatatite, in scopul productiei si comercializarii: Programul Operational Competitivitate, Actiunea 1.2.1 Tip proiect: Proiect tehnologic inovativ.

Proiectele vor fi realizate de catre intreprinderi individual sau in consortiu cu una sau maxim doua organizatii de cercetare partenere.

Valoarea maxima a asistentei financiare nerambursabile ce poate fi obtinuta este de 15.000.000 lei. Pentru intreprinderi, procentul asistentei financiare nerambursabile ajunge pana la 80%, variind in functie de tipul de activitate si tipul intreprinderii, iar pentru organizatiile de cercetare, procentul asistentei financiare nerambursabile este de 100%.

 

Descărcați aici:46 F-C-02_0 FSF POC 1.2.1 Produs inovativ  fisa sursei de finantare, ce contine cele mai importante informatii cu privire la sursa, iar in cazul in care sunteti interesat de elaborarea unei propuneri de proiect, va invitam sa contactati colegii de la FM Management Consultancy la adresa office@fmmc.ro.

 

Sursa:

ROHEALTH Clusterul pentru Sănătate

e-mail: rohealth@rohealth.ro

ROHEALTH

Related Posts with Thumbnails