Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Târg de Produse Alimentare Food Fair, Budva, Muntenegru

A- A A+

Camera de Comerț și Industrie a României – Camera Națională face cunoscută oportunitatea de a participa la Budva, Muntenegru, la cea de a 40 – a ediție a Târgului de Produse Alimentare „Food Fair”: produse agricole, procesare produse alimentare, culturi mediteraneene, băuturi alcoolice și nealcoolice, procesare pește, industria apei minerale, produse organice și patiserii.

În acest an paleta expozițională a fost îmbunătățită și se vor putea expune și produse ale industriei constructoare de mașini, în special echipamente pentru industria ambalajelor, pentru procesarea produselor alimentare.

Turismul este un alt sector care va fi reprezentat la Târgul de la Budva. Pe perioada târgului, paralel cu Expoziția vor avea loc diferite evenimente promoționale, seminarii tematice, conferințe precum și sesiuni de discuții bilaterale.
Pentru mai multe detalii, persoana de contact din cadrul Camerei Naționale este Dna. Daniela Paul, Consilier, Biroul Relații Externe, Direcția Reprezentare Camerală, tel: 021.319.00.88, fax: 021.311.75.12, e-mail: drc@ccir.ro

Related Posts with Thumbnails