Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Târg industrial HANNOVER MESSE, Hanovra

A- A A+
Târg industrial HANNOVER MESSE, Hanovra

Camera de Comerţ şi Industrie a României –Camera Naţională, informeză agenții economici locali despre posibilitatea participării la târgul de la Hanovra din perioada 7-11 aprilie 2014.

Persoanele interesate să-și rezerve un loc în spațiul expozițional primesc reduceri la înscriere până în data de 15 septembrie 2013.

Hannover Messe, cel mai important târg industrial din întreaga lume, cu cele şapte târguri de subcontractare internaţionale, se prezintă specialiştilor din domeniile: construcţii de maşini şi instalaţii, cerce­tare şi dezvoltare. La târg vor fi prezentate toate etapele soluţiilor fur­ni­zoare industriale, începând de la materialele necesare procesului de fabri­caţie până la produsul finit.

Târgul pentru aprovizionare şi furnizare industrială, Hannover Messe se concentrează pe cele mai importante puncte de aprovizionare locală precum şi pe efectele de sinergii care rezultă pentru industrii colaterale.

Informaţii referitoare la temele şi profilul exponatelor pot fi accesate on-line la adresa: www.obs.messe.de.abgebildet.

Related Posts with Thumbnails