Târg internaţional de bunuri de larg consum, la Oradea


TOP EXPO, eveniment care vizează sfera bunurilor de larg consum, a ajuns la ediţia a III-a. Este unul dintre cele mai ample târguri internaţionale organizate în România, reunind diferite domenii de la construcţii, amenajări interioare şi exterioare, ambient, design până la autorisme, autoutilitare,  utilaje, cofecţii, mobilă, ba chiar şi sectorul imobiliar.

Acţiunea este gândită ca un târg generalist care cuprinde mai multe zone de expoziţie a produselor, vizând susţinerea mediului de afaceri local, regional şi national, deschiderea de noi colaborări cu parteneri din străinătate, creşterea segmentului de vânăari, dezvoltarea unor parteneriate durabile (pe plan intern şi internaţional), dar şi promovarea pe piaţă a brandurilor participante.

TOP EXPO 2012 se desfăşoară în perioada 20-23 septembrie, la Sala Sporturilor Antonio Alexe din Oradea, pe o suprafaţă totala de peste 3.000 mp, interior si exterior, ca arie expozitională. La exterior, pe platoul dinspre biserică, vor fi amplasate terase-restaurant pentru publicul vizitator, respectiv o scenă pentru  evenimente conexe, concursuri cu premii şi momente artistice (dans şi concerte – tematice pe zile – moderne şi folclorice).

Pentru informaţii suplimentare poate fi contactat Mihai Dacin, telefon 0722.394.390, www.toppress.ro