Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Targ International de Echipamente de Productie

A- A A+
Targ International de Echipamente de Productie

Targul International de Echipamente de Productie (International Manufacturing Equipment Expo 2013 – ME EXPO 2013, www.me-expo.com.cn<http://www.me-expo.com.cn)   se va desfasura in perioada 19-22 noiembrie 2013, in China, in orasul Yiwu, Provincia Zhejiang. Targul, cel mai renumit din Asia in acest domeniu,  este destinat atat importatorilor cat si exportatorilor de tehnologii si echipamente de productie din toate industriile, inregistrand anual aproximativ 500.000 oameni de afaceri straini.

Renumite Asociatii de Producatori de Echipamente si Masini din intreaga lume au confirmat deja participarea cu stand propriu la acest targ: VDMA din Germania, AEEA din Africa de Sud, TTC din Taiwan, JAPIT din Japonia.

Cu acest prilej, Camera de Comert Nationala a Romaniei intentioneaza sa organizeze o misiune economica in China avand drept scop vizitarea targului industrial. Pe masura inregistrarii confirmarilor de participare Camera de Comert Nationala a Romaniei va coordona, impreuna cu partenerii, Camera Chineza de Comert pentru Import si Export de Masini si Produse  Electronice, programul de intalniri de afaceri prestabilite.

Contact:

Directia Reprezentare Camerala/Biroul Relatii Externe, e-mail: drc@ccir.ro, fax: 004021 311 75 12 Persoana de contact: Daniela Paul, consilier, telefon 004021 319 00 88

Related Posts with Thumbnails