Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Târg Internaţional de Gastronomie – Vinuri şi Delicatese, Praga

A- A A+

Camera de Comerţ şi Industrie a României – Camera Naţională are plăcerea de a face cunoscut în rândul oamenilor de afaceri clujeni oportunitatea de a participa la cel de-al 17-lea Târg Internaţional de Gastronomie – Vinuri şi Delicatese organizat în Praga, Cehia, în perioada 23 – 25 Aprilie 2014.

Târgul este cel mai mare eveniment dedicat vinului şi delicateselor atât din Republica Cehia cât şi din noile State membre ale Uniunii Europene. Deoarece aproximativ 38% dintre vizitatori sunt profesionişti în domeniul gastronomiei, evenimentul oferă oportunitatea participanţilor de a-şi promova produsele proprii şi de a-şi găsi noi parteneri de afaceri.

În cadrul Târgului, oamenii de afaceri se pot bucura de prezenţa a peste 10000 de vizitatori şi a expozanţilor provenind din peste 10 State. Mai mult, participarea activă a expozanţilor se reflectă prin implicarea în competiţia vinului care le poate aduce acestora trofeul „Cupa de Aur” a Târgului.

Pentru mai multe detalii legate de acest eveniment, persoana de contact din cadrul Camerei Naţionale este Domnul Petru Saca, Biroul Relaţii Externe, Direcţia Reprezentare Camerală, tel: 021.319.00.88, fax: 021.311.75.12, e-mail: drc@ccir.ro.

Related Posts with Thumbnails