Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Târgul de Turism al României, ediția de primavară 2022!

A- A A+

Romexpo, în parteneriat strategic cu Camerele de Comerț si Industrie din Romania (CCIR), organizează în condiții de maximă siguranță pentru expozanți și vizitatori, cu respectarea tuturor normelor impuse de autorități privind organizarea de expoziții și evenimente:

 
 
TÂRGUL DE TURISM AL ROMÂNIEI | 24 – 27 februarie 2022 |
Pavilionul B2 | ROMEXPO

Târgul de Turism al României – tradiția continuă la a 45-a ediție!

Expoziția prezintă cele mai noi și interesante oferte turistice, fiind un eveniment adresat agențiilor de turism și touroperatorilor, unităților de cazare și de agrement, precum și prestatorilor de diverse servicii în turism sau autorităților de turism locale, naționale și internaționale.
•Târgul de Turism al României contribuie la consolidarea industriei turismului din țară noastră prin promovarea zonelor de atracție turistică și prin organizarea de dezbateri în care sunt abordate problemele industriei, împreună cu autoritățile din domeniu.
Târgul de Turism al României reprezintă oportunitatea de a întâlni noi clienți, parteneri de afaceri, clienții actuali și potențiali, lideri de opinie, într-un cadru necesar dialogului de business și într-un mediu profesionist.
Prin organizarea Târgului de Turism al României, Romexpo și partenerii săi sprijină si promovează mediul de afaceri din România, susținând astfel companiile și politicile de dezvoltare ale acestora.
• Pentru a susține eforturile firmelor în câștigarea și educarea clienților în spiritul vremurilor actuale, Romexpo s-a aliniat noilor tendințe și pune la dispoziția acestora soluții digitale de promovare pe platformele de socializare.

Mihaela PANE – Coordonator Proiect

E-mail: ttr@romexpo.ro; mihaela.pane@romexpo.ro

Sursa: Romexpo S.A. Bucuresti

Related Posts with Thumbnails