Târgul de Turism al României, ediţia de toamnă. Tarifele pentru firmele membre ale camerelor de comerţ şi industrie


Manifestarea organizată la Romexpo este programată să se desfăşoare în perioada 15-18 noiembrie. Târgul de Turism vizează atragerea specialiştilor din domeniu, respectiv a reprezentanţilor administraţilor locale şi regionale, a agenţiilor de turism, tour operatorilor, a asociaţiilor profesionale din turism, a organizatorilor de congrese şi turism de afaceri şi a altor operatori care activează în acest sector.

În contextul acordurilor încheiate între Romexpo şi camerele de comert si industrie teritoriale, firmele interesate să participe la această manifestare vor beneficia de acelaşi tarif precum societăţile membre ANAT. Astfel tarifele vor fi în cazul membrilor camerelor de comerţ de: 47 euro/mp+TVA (1 latura liberă), 48,5 euro/mp+TVA (2 laturi libere), 50 euro/mp+TVA (3 laturi libere) si 51,5 euro/mp+TVA (4 laturi libere), iar în cazul în care firmele se vor înscrie şi vor achita taxa înainte 31 iulie, vor beneficia de o reducere tip early booking, în valoare de 10%.

Pentru detalii suplimentare privind participarea la Târgul de Turism al României, ediţia de toamnă, persoana de contact din cadrul Romexpo este:

Daniela Sisin-Coordonator Proiect

Telefon-021 207 70 00 Mobil-0758 837 735

E-mail ttr@romexpo.ro / daniela.sisin@romexpo.ro

Website- www.targuldeturism.ro