Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Târgul de utilaje și echipamente agricole și investiții în agricultură      

A- A A+

Târgul de utilaje și echipamente agricole și investiții în agricultură                                                                         

Ambasada României Sarajevo  vă informează că în perioada 10-14.04.2018 va avea loc la Mostar Târgul de Utilaje și echipamente agricole și Investiții în Agricultură.

Evenimentul este organizat ca parte a formatului de cooperare 16+1 și are ca scop oferirea de oportunități producătorilor de utilaje agricole din R.P. Chineză, Albania, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Cehia, Estonia, Letonia, Lituania, Macedonia, Muntenegru, Polonia, România, Serbia, Slovacia, Slovenia și Ungaria de a-și prezenta oferta de produse investitorilor din domeniul agricol.

Târgul de Utilaje și echipamente agricole și Investiții în Agricultură se va desfășura în cadrul Târgului Economic Internațional de la Mostar, Ministerul Comerțului Exterior și al Relațiilor Economice din Bosnia și Herțegovina fiind unul dintre sponsorii evenimentului.

La 10.04.2018, în cadrul componentei de afaceri a evenimentului menționat va fi organizat un Forum de Afaceri cu tema „Investiții în agricultură în statele 16+1”, fapt care va permite realizarea de contacte bilaterale și prezentarea de oferte ale delegațiilor participante.

Spațiul expozițional exterior este oferit gratuit expozanților care doresc să participe la târg, iar închirierea de spații interioare se poate face în conformitate cu condițiile general valabile pentru participanții la Târgul Economic Internațional de la Mostar.

Date suplimentare referitoare la aspectele logistice se pot obține accesând pagina de internet www.mostar-fair.com și la adresa de e-mail info@mostarski-sajam.com .

 

Sursa:

 

Ambasada României Sarajevo            

Čobanija     28,    Sarajevo,   71000,     tel: + 387 33 207 447,    fax:  + 387 33 668 940,  
 email:  sarajevo@mae.ro,       
Related Posts with Thumbnails