Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Târgul ENERGA 2018 Sarajevo

A- A A+

Târgul ENERGA 2018 Sarajevo

Ambasada României Sarajevo vă informează că în perioada 19-21.06.2018 va avea loc la Sarajevo a opta ediție a Târgului ENERGA, dedicat domeniilor energiei, minier, protecției mediului și industriilor de ramură.

Evenimentul este organizat cu sprijinul Ministerului Comerțului Exterior și al Relațiilor Economice din Bosnia și Herțegovina, al Ministerului Energiei, Industriei și Mineritului din Federația Bosnia și Herțegovina și al guvernului cantonal din Sarajevo în parteneriat cu Camera de Comerț Exterior a Bosniei și Herțegovinei și Camera Economică a Federației Bosnia și Herțegovina, fiind sponsorizat de Agenția Americană pentru Dezvoltare, USAID.

În cadrul târgului va avea loc și conferința internațională ENERGA 2018 centrată pe dezvoltarea unei piețe organizate a energiei în spiritul celui de-al treilea pachet energetic al UE, pe decarbonizarea sectorului producător de electricitate, pe surse de energie regenerabile și pe subiectele prioritare de pe agenda Secretariatului Comunității de la Viena, ai cărui reprezentanți vor participa la reuniune.

Înscrierile participanților la târg sau conferință se realizează electronic, accesând pagina de internet a evenimentului: http://energa.ba/ . Termenul limită de înscriere este 30.04.2018, iar taxa de participare poate fi achitată până la 15.05.2018.

 

Sursa:

Ambasada României Sarajevo

Related Posts with Thumbnails