”Târgul România – Italia” a VII-a ediție , Roma


”Târgul România – Italia” a VII-a ediție , Roma 

Camera de Comerț și Industrie a României în Italia vă invită să participați la a VII-a ediție a ”Târgului România – Italia”.

Scopul evenimentului care se va desfășura la Roma în perioada 28-29 noiembrie 2015 este acela de a promova interesele statului român pe piața italiană, evidențind câteva sectoare cheie ale economiei românești: industria alimentară prin toate gamele de produse românești (tradiționale, bio,  etc.), industria turismului (munte, mare, agroturism medical, etc.) și diverse servicii (transport aerian, bănci, medical, etc.). Această ediție se va concentra pe turism și servicii, acest eveniment se dorește a fi un factor declanșator al unei cereri mai mari de servicii și produse din partea atât a comercianților, cât și a consumatorilor precum și o oportunitate pentru producători și furnizori de cunoaștere a partenerilor și concurenților de pe piața italiană, în vederea calibrării unor planuri de dezvoltare realiste.

Descărcați aici: prezentarea  Targ Romania Italia-ro

În ultimii ani, acest eveniment s-a organizat sub deviza ”Împreună pentru a ne cunoaște mai bine” s-a impus ca un reper în dezvoltarea relațiilor dintre România și Italia, între românii din țara și cei din Italia.

Sursa:

Andra ENEA

Responsabil birou operativ CCIRO Italia

Camera de Comerț și Industrie a României în Italia

Birou operativ: Largo Carlo Salinari, 19 – 00142 Roma

Tel.: +39 06/31057771

Email: andra.enea@cciro.it

Web: www.cciro.it