Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Uncategorized

TCI Apartments- o noua facilitate de cazare in Cluj-Napoca

A- A A+

TCI Apartments- o noua facilitate de cazare in Cluj-Napoca

Chiar dacă sunteți în Cluj-Napoca pentru afaceri sau timp liber, TCI Apartments este într-o poziție de pornire spre orice interes. Combină standardele și facilitățile unui hotel de 3 stele cu sentimentul, confortul și intimitatea casei personale.

Indiferent dacă este o ședere de scurtă sau de lungă durată – TCI Apartments vă oferă un sejur privat sau de afaceri confortabil în Cluj-Napoca.
Cele 30 de apartamente au 5 tematici diferite: musical, industrial, marin, clasic şi botanic. Se oferă apartamente self-catering, complet mobilate, cu unul sau două dormitoare, living și baie cu uscător de păr, televizoare smart şi canale prin cablu, balcon sau terasă. Wi-Fi gratuit este disponibil în toate apartamentele.

Bucătăriile sunt complet echipate cu mașină de spălat vase, frigider, cuptor şi plită electrică, filtru de cafea, tacâmuri și ustensile. Se oferă prosoape, lenjerii de pat și articole de toaletă gratuite. Aparthotelul deṭine parcare proprie subterană. În cazul maşinilor mai înalte de 2.10 metri, parcarea este posbilă în curtea interioară din faṭa imobilului.

Pentru mai multe detalii accesati site-ul https://www.tciapartments.ro/ro/galerie-foto/

sursa:https://www.tciapartments.ro/ro/https://www.tciapartments.ro/ro/

Related Posts with Thumbnails