Training practic de prezentare si dezbatere a principalelor beneficii si obstacole ale pietei chineze – 28 februarie 2013


Romania a inregistrat in ultima perioada o crestere a vizibilitatii pe piata asiatica in general si chineza in special, atragand interesul companiilor locale prin avantajele oferite de mediul investitional si de elementele rezultate din calitatea de membru al Uniunii Europene. Firmele romanesti care acceseaza piata chineza gasesc cu mult mai multa usurinta parteneri formati in economia libera chineza, in care statul are din ce in ce mai putine interventii.

In acest context, Camera de Comert si Industrie a Romaniei in parteneriat cu EU SME Centre China organizeaza in data de 28 februarie 2013, incepand cu ora 9:30 training-ul

“China– Oportunitati de afaceri pentru firmele romanesti”

un training practic de prezentare si dezbatere a principalelor beneficii si obstacole ale pietei chineze.

In cadrul training-ului vor fi abordate teme precum: gasirea partenerilor de afaceri potriviti, proprietate intelectuala, e-commerce in China, afacerile “verzi” – tendinte, studii de caz – bune practici, discutii individuale cu companiile romanesti interesate.

Evenimentul va avea loc la sediul Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, Bdul Octavian Goga nr. 2, Sector 3, Tronson III, Intrarea E, mezanin, Amfiteatrul Albastru.

Prezentarile si discutiile vor fi sustinute in limba engleza de catre expertii EU SME Centre China.