Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Translogistica 2016 Salon Internațional de Transport si Logistică

A- A A+

Translogistica 2016  Salon Internațional de Transport si Logistică

TRANSLOGISTICA

Distinct Image SRL retransmite invitatia de a participa la  a 2-a editie a Salonului International de Transport si Logistica – TransLogistica 2016.

TransLogistica – cel mai amplu eveniment dedicat transporturilor, logisticii si industriilor conexe din Romania si din regiune, se desfasoara in perioada 12-15 octombrie 2016 la Romexpo Bucuresti.

Reunind cei mai reprezentativi producatori, importatori, operatori si factori de decizie din industriile mentionate, TransLogistica  ofera oportunitati in dezvoltarea afacerilor, cresterea gradului de notorietate a marcilor si descoperirea de noi parteneri de business in regiune.

TransLogistica insemna, pe scurt:

  • cea mai mare expozitie de profil desfasurata pe aproximativ 5000mp in spatiile Romexpo, ce aduna sub acelasi acoperis companii importante precum: Deutsche Bahn Cargo Romania, H. Essers, VTG Germania, Grup Feroviar Roman, Ferest Logistic, DPD, TransFeroviar Grup, E-P Rail, Atlassib, XPO Logistics,  CFR Marfa, Romfersped, BCVO Logistics, FOMCO, China Shipping, Titan Containers, Rail Container, Alberti e Santi, SSI Schaeffer, DTS Logistic, AGS WIND Transport, Unicom, Europrim, Delfinul Trans Oil, companii inscrise pana la acest moment si carora speram sa li se alature si companii membre ale Camerei de Comert si Industrie Cluj.
  • una din cele mai mari oprortunitati de business networking prin cele 6 evenimente conexe organizate pe perioada expozitionala:
  • EURASIA MULTIMODAL LOGISTICS – Conferinta Internationala organizata in parteneriat cuTraceca Romania si Ministerul Transporturilor
  • PHARMA Logistica, seminar dedicat noutatilor in logistica pharma, organizat in parteneriat cu ARILOG
  • LOGISTICS CAREERS, masa rotunda la care participa cadre universitare, studenti si HR din industrie
  • GREEN LOGISTICS FORUM,  dedicat solutiilor verzi din transporturi, centre logistice si parcuri industriale
  • BEST FORKLIFT DRIVER, concurs de indemanare pentru stivuitoristi
  •   o intensa campanie de promovare, ce include si un newsletter saptamanal cu adresabilitate catre 6000 de specialisti din Romania si din strainatate, din transporturi, logistica, IT, FMCG, Retail, Pharma, si institutii publice (ambasade, camere de comert bilaterale, consilii judetene, primarii)

Detalii suplimentare: pr@translogistica.ro; tel +40 744 35 19 25
www.translogistica.ro

 

Sursa:

Distinct Image SRL

B-dul Expozitiei nr.2-4 ,Sector 1, Bucuresti

Tel      0040 311 02 61 19

www.distinctimage.ro

www.translogistica.ro

Related Posts with Thumbnails