Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Translogistica 2016 Salon Internațional de Transport si Logistică

A- A A+

Translogistica 2016  Salon Internațional de Transport si Logistică

Translogistica

TransLogistica 2016 este cea mai ampla expozitie deschisa jucatorilor importanti din transporturi de marfa si de persoane, operatorilor si centrelor logistice, caselor de expeditie si curierat, dar si  industriilor conexe.
„Editia de anul acesta se bucura de interesul unor companii importante precum: DB Cargo Rail, VTG Germania, GFR, EP Rail, Transferoviar Grup, H. Essers, Rhenus, Unicom, Rail Container, DPD, Posta Atlassib, Toyota Industries, Europrim,  Kuehne +Nagel, Etamad, Card Oil Avantaj, …, companii carora li se vor alatura si alte nume de marca din industriile participante, avand in vedere discutiile pozitive pe care le derulam in aceasta perioada”, declara Victoria Lupu – Director TransLogistica.

 

TransLogistica 2016 inseamna, asa dupa cum ne-a obisnuit si o serie de evenimente conexe deosebit de interesante:
1. Conferinta de deschidere EurAsia Multimodal Logistica
2. Pharma Logistica – networking breakfast organizat in colaborare cu ARILOG
3. Financial Logistica – seminar de finante, asigurari si accesare fonduri europene
4. LogistiCareer & Jobs – masa rotunda organizata cu sprijinul  universitatilor de profil si responsabililor de resurse umane din companiile participante. Eveniment in parteneriat cu ARILOG.
Se  analizeaza si  continuarea evenimentelor dedicate unor sectoare precum retail si  agricultura sau tendintelor GREEN din constructia de parcuri industriale, centre logistice si transport public.

 

TransLogistica 2016 este in acelasi timp si locul de organizare a celui mai inedit concurs de indemanare destinat stivuitoristilor.
Best Forklift Driver – editia a 2-a, asteapta la start atat echipamente de ridicare cat si concurenti din intreaga economie romaneasca si nu numai.
La start si-a anuntat, deja, prezenta castigatoarea editiei 2015 Toyota Material Handling Romania si suntem convinsi ca in scurt timp i se vor alatura si ceilalti importatori si distribuitori de echipamente de ridicare.

 

Detalii suplimentare: pr@translogistica.ro; tel +40 744 35 19 25
www.translogistica.ro

 

 

Sursa:

Distinct Image SRL

2-4 Expozitiei Bvd.,District 1, Bucharest

Tel      0040 311 02 61 19

www.distinctimage.ro

www.translogistica.ro

Related Posts with Thumbnails