Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Uite ce soluţii ieftine ai pentru start-up

A- A A+
Uite ce soluţii ieftine ai pentru start-up

Chiar dacă ai ales să începi o afacere ce presupune minimul de costuri şi alternativele informatice, care-ţi sunt necesare pentru promovare şi trazacţii, îţi pot aglomera bugetul planificat. De exemplu, programatorii te pot costa o avere şi nevoie de mult timp pentru a-ţi pune site-ul pe roate.

De aceea e mai înţelept să apelezi la servicii ieftine cu care îţi poţi lansa website-ul în doar câteva minute. Pentru start-up, servicii precum Weebly sau Yola pot fi salvatore, deoarece costurile sunt de câţiva dolari pe lună şi pot fi utilizate şi de cei care nu au cunoştinţe avansate de programare.

Cine vrea să ofere şi servicii online clienţilor poate lua în considerare BoldChat, după cum sfătuieşte www.theyec.org. Pentru realizarea de plăţi soluţia este PayPall. Ţine seama de faptul că astăzi există numeroşi furnizori de servicii, deloc costisitori, pentru aproape orice nevoie din zona afacerilor on-line.

Totodată, aruncă o privire şi peste oferta de servicii Web.com, MarketingZen.com sau Wpromote.com, prin care poţi lansa campanii de SEO rapid şi ieftin.

Related Posts with Thumbnails