Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | CCICJ, Economic - Financiar

Un nou serviciu pentru dumneavoastră: CENTRUL DE MEDIERE la C.C.I. Cluj

A- A A+
Un nou serviciu pentru dumneavoastră: CENTRUL DE MEDIERE la C.C.I. Cluj

În cadrul Camerei de Comerţ şi Industrie Cluj a luat fiinţă, începând cu ziua de 15 iunie a.c.,  „Centrul de mediere” menit a determina şi spijinii soluţionarea conflictelor  dintre oamenii de afaceri, şi nu numai, pe cale amiabilă. Acesta, cu ajutorul unu mediator sau, la cererea uneia din părţi,  a doi mediatori şi eventual, şi a unui supramediator. Totul urmând să se defăşoare pe baza unui contract încheiat de cele două părţi şi centrul de mediere  în spiritul normelor metodologice privind procedura de mediere.

Desigur, mediatorii trebuie să îndeplinească mai multe criterii de studii, vechime, experienţă, calificări postuniversitare , conduită morală,cazier curat etc. Lista lor se afişează la centru de mediere , astfel încât părţile aflate în conflict să poată opta pentru o persoană sau alta.

Centrul de mediere este coordonat de un Consiliul Consultativ  constituit din 3 persoane numite de către Colegiul de Condurere al Camerei.

Menţionăm că organizarea centrului de mediere s-a făcut în baza legii nr.192 /2006 şi a prevederilor statutului propriu al Camerei.

Ioan Constantinescu – Vicepreşedinte al CCI Cluj

Related Posts with Thumbnails