Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Va fi deschis Centrul Bilateral de Afaceri România-Republica Moldova

A- A A+
Va fi deschis Centrul Bilateral de Afaceri România-Republica Moldova

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Vaslui anunţă inaugurarea Centrului Bilateral de Afaceri România-Republica Moldova, pe 24 mai.

Evenimentul se va desfăşura la Iași, în Aula Magna „Mihai Eminescu” Universitatea „Al. I. Cuza” Iași incepând cu ora 11.30, fiind inclus în cadrul Forumului economic „Investiții și parteneriate pentru relansare economică”.

Vor participa invitaţi din partea Guvernului României, Guvernului Republicii Moldova, reprezentanți ai corpului diplomatic, președinţi ai Camerelor de Comerț și Industrie din Regiunea Nord-Est, reprezentanți ai administrațiilor publice locale, precum și peste 250 de oameni de afaceri din cele două ţări.

Agenda evenimentului vizează intâlniri bilaterale, discuții interactive pe teme de interes pentru comunitățile de afaceri, mijloace și posibilități de finanțare a afacerilor, precum și alocuțiuni rostite de personalități marcante ale mediului economic și politic din România și Republica Moldova.

Confirmarea participării la eveniment se poate face până pe 18 mai 2012, la adresa de e-mail:claudiu.scoipan@gmail.com, persoana de contact Claudiu Scoipan.

Related Posts with Thumbnails