Vezi cele mai noi oferte comerciale din Belarus


Ambasada Republicii Belarus în România informează că doreşte să sprijine dezvoltarea relaţiei economice-comerciale între cele două state. În acest scop, oficialii anunţă că firme belaruse, cu diferite obiecte de activitate, îşi caută colaboratori în rândul companiilor româneşti, după cum urmează:

1.Întreprinderea BELLEXPORT, în calitate de exportator, ce reprezintă interesele tuturor organizaţiilor Ministerului Sivilculturii al Republicii Belarus, îşi caută clienţi români pentru cumpărarea de combustibili solizi.
Astfel, BELLEXPORT oferă spre valorificare:

Peleţi industriali (diametru: 8 mm; lungime maximă: 50mm; umiditate: 7-10%; cenuşă: 1,4-1,8%; căldură degajată la ardere: 17,3 MJ/kg; conţinut de sulf: 0,05% +/-10%; densitatea în vrac: min. 650kg/m3). Se produc din cherestea din industria prelucrării lemnului: (făină de lemn, talaş, rumeguş, nuiele). Utilizarea unui liant nu este prevăzută. Se poate organiza livrarea în condiţii DAF- frontiera Republicii Belarus cu transport pe cale ferată. Ambalaj: vrac în vagoane. Este posibilă ambalarea în Big-Bag (800-900 kg).
Preţ: 102-103 euro/tonă; FCA- depozitul expeditorului; 109 euro/tonă; DAF-frontieră Republicii Balarus cu transport pe cale ferată

Lemn de foc brichetat tip RUF. Specie de lemn: răşinoase. Conţinut: brichete solide de deşeuri din industria de prelucrare a lemnului (talaş, rumeguş), obţinute prin comprimare la presiune înaltă. Raportul procentual de rumeguş: 100%. Dimensiuni nominale: lăţime 6,5 cm, lungime 1,5 cm, înălţime 9 cm. Condiţii de livrare: FCA-depozitul expeditorului. Se poate organiza livrarea în condiţii DAF- frontiera Republicii Belarus cu transport pe cale ferată. Nu se admit scoarţa de copac şi corpuri străine.
Preţ: 109 euro/tonă; FCA- depozitul expeditorului; 113-115 euro/tonă; DAF-frontieră Republicii Balarus cu transport pe cale ferată

Lemne de foc. Dimensiuni-grosime (în partea superioară de tăiere) de la 3 cm şi peste; -lungime 0,25; 0,33. Limita de abatere de la lungime +/-0,02 m. Cu acordul cumpărătorului se expediază lemne cu umiditatea de până la 25% (uscate), şi peste 25% (crude). Lemnele se livrează împachetate pe palet de container 1m*1m*1m sau 1m*1m*2m. Paletul e din materiale răşinoase amestecate. Ambalajul nu se prelucrează suplimentar. Costul ambalajului este inclus în preţul mărfii. Preţurile sunt orientative: Plop (umiditate până la 25%): 40-42 euro/m3; Arin (umiditate până la 25%): 40-42 euro/m3; Mesteacăn (umiditate până la 25%): 42-45 euro/m3; Mixt (arin 80%, mesteacăn 10-15%, plop, stejar 10-5%), (umiditate până la 25%): 43 euro/m3 (500 m3); Frasin (umiditate 20%): euro/m3 (500 m3). De asemenea, lemne crude: Mesteacăn, plop, arin, frasin, în amestec sau pe specii – Preţ: 33-36 euro/m3 ; stejar, carpen – Preţ: 43-45 euro/m3 .

Combustibili chips-uri. Specia de bază: pin ( se poate amestec de mesteacăn, plop, arin). Granulaţie (lungime 5-50 mm, grosime maximă 30 mm). Cenuşă: max. 3%. Umiditate relativă: 25% – 40%. Temperatura degajată la ardere: min. 10200 kJ/kg. Radioactivitate: max. 300 Bk/kg. Preţ: 25 euro/m3 dens. Compoziţia lemnoasă nu se normează (se formează din deşeuri generate ca urmare a exploatării forestiere, şi din industria prelucrării lemnului). Condiţii de livrare DAF – frontiera R.Belarus cu transport pe cale ferată. Preţ: 25 euro/m3 dens.
Datele de contact: www.bellesexport.by

2. S.C. LESOHIMIK S.A. vinde colofoniu de pin ce se foloseste în industrie la fabricarea anvelopelor, cauciucului, lacurilor şi vopselurilor, caciucului tehnic, în medicină, în industria de cabluri etc.
Datele de contact: www.lesohimik.by

3. S.C. Uzina de remorci şi caroserii de automobile „MAZ-Kupava” S.A. produce şi valorifică caroserii şi remorci izoterme din panele sandvich cu volum de la 3,5 până la 20 m.c. pentru turism şi odihnă, medicină, comerţ ambulant, furgoane frigorifice de la 9 până la 82 m.c. „Kupava” are peste 200 modele diferite şi remorci şi furgoane modificate.
Datele de contact: www.maz-kupava.com

4. RUE «Mogilevliftmash» produce peste 70 modele de lifturi:
– Lifturi de persoane cu capacitatea de încărcare de 400, 500, 630 şi 1000 kg. cu viteza de mişcare de 0,63m/s; 1,6 m/s; 2,0 m/s;
– Lifturi de marfă de 100, 250, 500, 1000, 2000, 3200, 5000 şi 6300 kg;
– Lifturi pentru spitale de 500kg şi de 630 kg;
– Lifturi de hotel de 225 kg.
De asemenea, se produc o largă gamă de piese de schimb şi utilaje pentru modernizarea lifturilor invechite moral şi ieşite fizic din uz.
Datele de contact: www.liftmach.by

5. UZINA METALURGICĂ DIN MOGILEV S.A. este producătorul de ţevi din oţel sudate cu secţiune rotundă şi profilată, fracţii şi guri de acces din fontă. Întreprinderea a asimilat producţia de eurocontainere pentru colectarea resturilor menajere mixte. Acestea corespund standardelor europene şi sunt destinate tehnicii comunale cu încărcare prin spate. Dintre containerele obişnuite unul se distinge prin capacitatea mare (1,1 mc), exteriorul atractiv şi folosirea simplă. Mulţumită existenţei capacului cu închidere automată în container acum nu mai cad precipitaţii, la încărcarea în maşina specială este exclusă căderea gunoiului. Tot aici se produce un larg sortiment de forme mici arhitecturale şi utilaje pentru jucării.
Datele de contact: www.mmz.by

6. Fabrica de sticlă GRODNENSKI STEKLOZAVOD caută parteneri pentru exportul direct al produselor fabricate de aceasta, şi anume, pentru:
– butelii de sticlă pentru păstrarea, transportul sau ambalarea mărfurilor din sticlă incoloră şi din sticlă colorată cu capacitatea de 0,5 l, 0,7 l, 0,75 l, 1,0 l. (este posibilă fabricarea sticlelor după comenzile individuale ale clientului);
– foi de sticlă armată cu grosimea de 6 mm, dimensiunea 2100×1520 mm;
– foi de sticlă cu desene incolore şi colorate cu grosimea de 4 mm, dimensiunea de 2100×1520 mm.
Datele de contact: www.grodnoglass.by

7. S.C. LENTA S.A. este una din cele mai mari producătoare de materiale medicinale de pansament moderne de înaltă calitate. Noile materiale pansament corespund standardelor europene şi au proprietăţi igienice şi funcţionale mai înalte decât alte materiale analoge existente. Bandajele se fabrică cu lăţimi, structuri şi destinaţii diferite. Prezintă avantajul că are marginea „finisată”, care permite excluderea intrării capetelor de fire în rană, iar viteza procesului de pansare este mărită datorită uşurinţei desfăşurării pansamentului de pe rulou. Brasarda are aspect mai estetic şi asigură atraumaticitatea, permeabilitatea la aer, capacitatea de absorbţie, confortul.
Datele de contact: www.lentabel.by

8. BelOMO este societatea specializate în producerea de articole optico-electronice, laser şi optico-mecanice de înaltă calitate, ce răspund standardelor şi cerinţelor mondiale: fotosisteme şi complexe topografice aerocosmice; înălţătoare optice de ţintire pentru armament de infanterie şi tehnica blindată; aparate pentru vedere pe timp de noapte şi aparate laser de orientare; instalaţii industriale de luat vederi; aparatură foto; diaproiectoare; contoare de gaz; lămpi cu diferite destinaţii.
Datele de contact: www.belomo.by