Vezi cum poţi întreprinde schimburi comerciale în Bosnia şi Herţegovina. Apel pentru trimiterea de cereri şi oferte de produse


Firmele clujene care vor să dezvolte relaţii de afaceri şi cooperări cu societăţile comerciale din Bosnia şi Herţegovina sunt rugate să trimită ofertele şi cererile de mărfuri şi servicii de care ar fi interesate în vederea stabilirii unei colaborări.

În acest scop, Camera Naţională, în parteneriat cu Camerele de Comerţ şi Industrie din România şi Bosnia şi Herţegovina, intenţionează să organizeze un forum de afaceri bilateral pentru intensificarea şi facilitarea schimburilor comerciale pe linie camerală şi între comunităţile de afaceri. Evenimentul va fi programat în cea de-a doua parte a anului şi se va desfăşura la Bucureşti Sarajevo.

Schimburile comerciale bilaterale derulate în 2011 au avut o valoare însemnată, de peste 150 milioane dolari.

Camera Naţionala va transmite centralizat informaţiile colectate Ambasadei României în Bosnia şi Herţegovina. Reprezentanţii firmelor care doresc să participe la această acţiune îşi pot trimite solicitările la adresa de e-mail drc@ccir.ro, până la data de 25.05.2012.