Vizita Ambasadorului Africii de Sud la CCI Cluj


Luni, 05 februarie 2018, conducerea Camerei de Comert si Industrie Cluj si o delegatie de oameni de afaceri clujeni, membri ai organizatiei, au avut o intalnire cu reprezentantii Republicii Africa de Sud in Romania- E.S. Domnul Ambasador Jabu Ntsokolo Ishmael MBALULA si secretarul I al ambasadei- domnul Tiba BETHWELL.

Vizita inaltilor oaspeti sud-africani s-a inscris in demersul de colaborare initiat  de Camera de Comert si Industrie Cluj, prin organizarea unei misiuni economice in Africa de Sud in perioada 12-26 februarie 2018. Intre membrii delegatiei clujene se regasesc reprezentantii unor companii deosebit de reprezentative pentru domeniul lor de activitate precum Farmec S.A. si Carbochim S.A. ale caror sedii au fost vizitate cu aceasta ocazie de oficialii sud africani.

Mesajul domnului  Ambasador a fost in asentimentul gazdelor, domnia sa multumind pentru interesul manifestat vis a vis de economia tarii sale si a  pledat pentru  intarirea relatiilor bilaterale si dezvoltarea colaborarii cu tara noastra, atat din punct de vedere economic- prin atragerea si incurajarea investitiilor romanesti in Africa de Sud, cat si la nivel educational prin promovarea schimbului de studenti intre mediile universitare din cele doua tari.