Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Vizita E.S. Ambasadorul Irlandei in Romania, domnul Derek Feely la Camera de Comert si Industrie Cluj

A- A A+

Astazi, 27 aprilie 2017, Presedinte Camerei de Comert si Industrie Cluj, domnul Stefan Florea Dimitriu a avut deosebita placere sa primeasca vizita E.S. Ambasadorul Irlandei in Romania, domnul Derek Feely, insotit de noul atașat comercial al ambasadei, domnul Liviu Buzila.

Vizita distinsilor oaspeti se inscrie intr-o actiune mai ampla de cunoastere a zonei de nord-vest a Romaniei si de incurajare si sustinere a investitiilor irlandeze in zona.

Domnul Presedinte Dimitriu a salutat  prezenta Domnului Ambasador la Cluj-Napoca, precum si numirea domnului Buzila in noua demnitate si si-a exprimat disponibilitatea de implicare in promovarea oportunitatilor economice si comerciale existente la nivelul judetului nostru. Pornind de la povestea de succes a Irlandei si avand ca exemplu realizarile irlandeze in sectorul IT- in prezent Irlanda se mandreste cu locul doi  la nivel mondial in categoria exportatorilor de produse din acest sector, domnia sa considera ca o promovare sustinuta a tarii noastre prin intermediul Ambasadei va reusi sa trezeasca interesul cat mai multor oameni de afaceri irlandezi care vor alege sa fructifice conditiile de afaceri prielnice de aici.

Remarcand ritmul accelerat de dezvoltare ce caracterizeaza judetul Cluj, Domnul Feely si-a exprimat admiratia pentru felul in care Aeroportul International ”Avram Iancu” Cluj-Napoca a crescut si a precizat ca spera ca in curand sa fie disponibile curse aeriene directe intre Cluj-Napoca si Dublin care sa vina in sprijinul misiunii asumate de domnia sa.

 

Related Posts with Thumbnails