Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Vizita E.S.Ambasadorul Republicii Cuba la sediul CCI Cluj

A- A A+

Presedintele Camerei de Comert si Industrie Cluj, domnul Stefan Dimitriu  a primit luni, 25 mai 2015, vizita Es. Doamna  Nieves Ileana Hernandez PORTALES, Ambasador al  Republicii Cuba in Romania. Domnia sa a fost insotita in cadrul vizitei de doamna Consul Gipsy Rodriguez Garcia.

In cadrul intalnirii au fost abordate aspecte privind dorinta reciproca de dinamizare a relatiilor de colaborare in plan economic, cultural si educational dintre cele doua tari.

Doamna Ambasador a vorbit despre eforturile pe care guvernul cubanez le depune pentru atragerea de investitori straini constientizand importanta pe care acestia o au in dezvoltarea economica sustenabila a tarii. In acest context au fost elaborate de catre guvernul cubanez o serie de politici legislative, menite sa faciliteze atragerea de investitii straine in anumite sectoare economice precum industria, energia regenerabila, biotehnologia si medicina.

La finalul intalnirii, domnul presedinte Dimitriu a asigurat delegatia cubaneza de tot sprijinul pentru diseminarea in randul mediului de afaceri clujean a informatiilor referitoare la climatul economic cubanez,  cu scopul incurajarii parteneriatelor si  a investitiilor.

Related Posts with Thumbnails