Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Vizita E.S. Ambasadorul Republicii Israel in Romania la CCICluj

A- A A+

Astazi, 09 mai 2017, Presedintele Camerei de Comert si Industrie Cluj, Domnul Stefan Florea Dimitriu a avut deosebita placere si onoare sa primeasca vizita oficiala a E.S. Ambasadorul Republicii Israel in Romania, Doamna Tamar Samash, insotita de Doamna Tania Berg Rafaeli, Sef Adjunct Misiune in cadrul Ambasadei Israelui in Romania.
In urma discutiilor purtate au fost identificate o serie de oportunitati la nivelul judetului Cluj privind viitoare colaborari israeliano-romane in domenii precum constructii si infrastructura, servicii medicale, tehnologie informatica, si nu in ultimul rand educatie si cultura. Toate aceste posibilitati vor fi atent analizate si promovate de catre atasatul comercial al Ambasadei care va depune toate diligentele pentru a informa corect si complet reprezentantii mediului de afaceri israelian. Mai mult, pentru facilitarea cunoasterii aprofundate a pietei locale, Camera de Comert si Industrie Cluj va analiza posibilitatea de a organiza in colaborare cu Ambasada Israelului in Romania misiuni economice in aceasta tara.
Pe parcursul vizitei la Cluj-Napoca delegatia israeliana a avut intalniri oficiale in cadrul Prefecturii Judetului Cluj, la Rectoratul Universitatii Babes-Bolyai, in cadrul Facultatii de Sociologie a UBB Cluj-Napoca – unde a participat la proiectia unui documentar pe tema violentei domestice produs in Israel, urmand sa viziteze Institutul de Iudaistică şi Istorie Evreiască Dr. Moshe Carmilly si Memorialul Holocaustului.

Related Posts with Thumbnails