Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Vizita la Camera de Comerţ şi Industrie Cluj a domnului Luc BEISO, Director General al Credit Agricole Bank

A- A A+

Marţi, 05 octombrie 2016, Preşedintele Camerei de Comerț și Industrie Cluj,  Dl. Ştefan Dimitriu, a primit vizita domnului  Luc Beiso, Director General al Credit Agricole Bank Romania, membru al unuia dintre cele mai puternice grupuri financiare internaţionale.

Prezența domniei sale la Cluj-Napoca se datorează intenţiei de sondare a oportunităţilor de investiţii şi a mediului de afaceri clujean în vederea înfiinţării unei sucursale a Credit Agricole la Cluj.

Dl. Luc Beiso a subliniat faptul că Banca Crédit Agricole este un partener important în sprijinirea proiectelor  clienţilor săi individuali, întreprinderi mici şi mijloci, mari corporaţii, prin intermediul unei reţele de 20 de sucursale, situate în principalele oraşe ale ţării.

Dl. Ştefan Dimitriu, a făcut o prezentare amplă a economiei judeţului Cluj privind oportunităţile investiţionale şi de afaceri ale zonei.  De asemenea, a făcut referiri la politica UE de dezvoltare rurală, la necesitatea susţinerii mediului de afaceri agricol, în zonă existând întreprinderi care au nevoie de noi soluţii de finanţare.

“Dezvoltarea agriculturii şi a mediului rural, în general, depinde de implementarea şi promovarea tehnologiilor agricole inovatoare pentru a atinge standardele europene. Abordând problemele prezentului şi cele de perspectivă este, în continuare, mare nevoie de produse şi servicii bancare adaptate cerinţelor întreprinderilor mici şi mijlocii cu activitate în agricultură şi industria conexă”. 

La finalul întâlnirii, dl. Luc Beiso şi-a exprimat convingerea că zona Cluj reprezintă o oportunitate semnificativă pentru extinderea băncii, reconfirmând intenţia de a întreprinde demersurile necesare înfiinţării unei sucursale a Băncii Credit Agricole la Cluj, pentru a veni în sprijinul producătorilor şi agenţilor economici din domeniul agro-alimentar.

 

Related Posts with Thumbnails