Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Vizita noului Director General UNIMPRESA ROMANIA la Camera de Comerţ şi Industrie Cluj

A- A A+
Vizita  noului Director General UNIMPRESA ROMANIA la Camera de Comerţ şi Industrie Cluj

Miercuri, 17 noiembrie 2010, în cadrul Camerei de Comert si Industrie Cluj, a avut loc întâlnirea între dl. Ioan Constantinescu, Vicepresedintele CCI Cluj și noul Director General al UNIMPRESA ROMANIA dl. Tommaso Busini, în vederea consolidării colaborării dintre cele două instituții. La întâlnire au luat parte Dl. Nicolae Beuran, consilier al Președintelui CCI Cluj, Dl. Stefan Dimitriu, precum și dl. Battilani Massimo, Vicepreședinte UNIMPRESA ROMANIA, patronatul firmelor cu capital Italian din România.

Constituită in iulie 2003, Unimpresa România a devenit “Patronat” recunoscut de către Guvernul român încă din octombrie 2004, ca atare participând la masa tratativelor alături de Guvern si de sindicate pentru a dezbate problemele importante ale companiilor (codul muncii, regimul fiscal, etc…), si apărând interesele propiilor asociaţi, firme româneşti cu capital parţial sau in totalitate italian.

Unimpresa se inspira din sistemul patronal italian, în care se regăseşte, fiind membra a Confindustriei si reprezentând Confagricultura si Confesercenti in Romania. Actualmente, Unimpresa are aproape 700 de asociaţi care oferă peste 130.000 de locuri de munca.

Related Posts with Thumbnails