Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Vreme: Sistemul de plată a contributiilor pentru DA-uri va fi 100% functional la 25 septembrie

A- A A+
Vreme: Sistemul de plată a contributiilor pentru DA-uri va fi 100% functional la 25 septembrie

Sistemul de plată online a contributiilor pentru veniturile din drepturi de autor va fi 100% func’ional începând cu 25 septembrie, contribuabilii urmând să beneficieze de el pentru declaratiile aferente lunii septembrie, depuse în luna octombrie, a declarat pentru NewsIn ministrul Comunicatiilor.

Noul ministru al Comuniucatiilor, Valerian Vreme, a precizat că, la 31 decembrie 2010, vor putea fi efectuate online toate plătile contribuabililor către stat.

Premierul Emil Boc i-a convocat sâmbătă pe fostul ministru al Comunicatiilor, Gabriel Sandu, și pe noul detinător al acestui portofoliu, Valerian Vreme, pentru a discuta depre plata online a contributiilor de asigurări sociale.

Problema plătii online a apărut după ce luna trecută s-au format cozi la ghisee pentru plata contribuțiilor aferente veniturilor din drepturi de autor. Normele metodologice ale ordonanţei 58/2010 privind drepturile de autor precizează că persoanele care nu depun declaraţia până la data de 25 a lunii primesc amenzi cuprinse între 2.500 şi 5.000 de lei.

Sursa: NewsIn

Related Posts with Thumbnails