WEBIT.FESTIVAL, Bulgaria – 19-21 aprilie 2016


WEBIT.FESTIVAL, Bulgaria – 19-21 aprilie 2016

Ambasada Romaniei la Sofia prin intermediul Biroului de Promovare Comercială si Economică vă supune atentiei posiblitatea de participare la evenimentul WEBIT.FESTIVAL  din Bulgaria – 19-21 aprilie 2016.

Webit Congres Global, este organizatorul unuia din cele mai importante evenimente internationale in domeniul IT, WEBIT.FESTIVAL care urmeaza a avea loc la Sofia in perioada 19-21 aprilie a.c. Actiunea este organizata sub patronajul Presedintelui Bulgariei, a Comisiei Europene si a Primariei din Sofia, fiind invitati unii dintre liderii mondiali din domeniu IT, precum si importanti factorii de decizie politica din Europa.

Conform datelor primite de la organizatori, vor fi peste 5000 de participanti din peste 60 de tari si vor fi organizate standuri expozitionale pentru tarile care doresc acest lucru si pentru marile companii internationale.

Agenda reuniunii acopera trei domenii: Marketing & Innovation Summit, Tech Summit si Policy, ultimul fiind destinat reprezentantilor guvernamentali care vor avea discutii in cadrul unei mese rotunde cu lideri mondiali ai unor companii internationale de succes (Blockchain, Mastercard, Inercapital, Google, EarlyBird Venture Capital, BitTorrent Inc, Visa, Oracle, Nasdaq etc.).

Descărcați materialul de prezentare a evenimentului aici; Webit.Festival 2016 Sponsorship

Pentru mai multe informatii poate fi accesata pagina evenimentului www.webit.bg sau contactati organizatorii pe email: sales@webitcongress.com

 

 

Sursa:

Moldovan Radu – Calin

Ministru consilier – Economic

Ambasada României Sofia

Biroul de Promovare Comercial Economică

Tel/fax: +359 2 971 24 78

Fax: +359 2 973 34 12

Email: sofia.economic@mae.ro /bcesofia@mfaro.bgradu.moldovan@dce.gov.ro