Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

West Gate Business Center se află pe lista proiectelor prioritare pentru finanţări din fonduri UE

A- A A+
West Gate Business Center se află pe lista proiectelor prioritare pentru finanţări din fonduri UE

Centrul de sprijinire şi dezvoltare a afacerilor West Gate Business Center, care va fi construit în Bucureşti, se află pe lista cu cele 100 de proiecte considerate prioritare pentru finanţarea din fonduri structurale şi de coeziune publicată joi de Ministerul Afacerilor Europene.

Valoarea totală a proiectului este de 20,54 milioane euro, din care 8,19 milioane euro fonduri europene, 1,25 milioane euro de la bugetul de stat, 6,56 milioane euro de la bugetul local, iar restul de 4,53 milioane euro reprezintă contribuţia beneficiarului, respectiv firma SC Alma Trade SRL.

Proiectul a demarat în februarie 2011 şi se estimează că va fi încheiat în noiembrie 2012.

Printre obiectivele acestui proiect se numără crearea a cel puţin 320 locuri de muncă permanente în cadrul firmelor găzduite în centrul de afaceri, în doi ani de la finalizarea implementării proiectului, găzduirea a 52 de firme în cadrul structurii de sprijinire a afacerilor, formate în procent de 100% din IMM-uri, din care 94,2% întreprinderi micro si mici, în doi ani de la finalizarea proiectului, precum şi oferirea unui pachet de servicii si facilităţi oferite IMM-urilor si microîntreprinderilor cuprinzând: servicii suport operaţionale şi cresterea eficienţei energetice prin măsurile propuse în cadrul proiectului.

Ministerul Afacerilor Europene a publicat, joi, lista proiectelor prioritare finanţate din fonduri structurale şi de coeziune, care a fost extinsă de la 60 la 100. Aprobată de guvern în şedinţa din 2 noiembrie 2011, lista va fi actualizată lunar, pe baza datelor furnizate de autorităţile de management în legătură cu stadiul implementării acestor proiecte.

Sursa: NewsIn

Related Posts with Thumbnails