Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Zboruri suplimentare către Viena

A- A A+
Zboruri suplimentare către Viena

Compania aeriană Austrian Airline anunţă că din 25 martie va opera două noi zboruri din Bucureşti către Viena, ajungând la 5 curse proprii zilnice. Din aceeaşi dată biletele dus-intors spre Viena vor avea preţuri începând de la 99 euro, cu toate taxele incluse.

”Operăm de acum 62 de zboruri non-stop pe săptămână din Bucureşti, Timişoara, Sibiu, Iaşi şi Cluj-Napoca (în regim de code-share) către Viena. Orarul de vară – care intră în vigoare de pe 25 martie – va aduce îmbunătăţiri importante pentru pasagerii care zboară pe ruta Bucureşti-Viena: Austrian Airlines va opera două noi curse, ajungând astfel la 5 zboruri pe zi, şi va oferi preţuri mai reduse pentru biletele dus-întors spre Viena – de la 99 euro cu toate taxele incluse.” precizează Philipp Happel, General Manager pentru Austrian Airlines.

Clienţii Austrian Airlines pot alege peste 100 de destinaţii în Europa Compania aeriană oferă cea mai mare reţea de zboruri europene deservite din acelaşi centru de operaţiuni. În total, Austrian Airlines zboară către 130 de destinaţii pe tot globul. Noul terminal SKYLINK de pe aeroportul din Viena se va deschide în iunie 2012 şi va spori confortul pasagerilor.

Foarte curând după înfiinţarea companiei şi după primul zbor către Londra în 1958, Austrian Airlines a început să zboare şi către România. Prima aeronavă Austrian Airlines a aterizat în România pe 2 septembrie 1959. De atunci, Austrian Airlines operează zboruri în România de 52 ani. Din anul 2000 compania a lansat noi rute către Cluj.

Related Posts with Thumbnails