Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

„ BRUXELLES ȘI CALEA SPRE SUCCES”

A- A A+

„ BRUXELLES ȘI CALEA SPRE SUCCES”

Asociația Internațională a Afacerilor Creative Belgia, Manifest Events s.r.l., împreună cu inițiatorul proiectului, Satul Inteligent S.R.L., vor organiza în perioada 16-19 mai 2019, în Bruxelles, prima ediție a expoziției „ BRUXELLES ȘI CALEA SPRE SUCCES” ExpoRomânia, care facilitează internaționalizarea afacerilor românești pe piața unică a UE.

  1. In perioada 10-12 aprilie 2019 organizăm în Parlamentul European de la Bruxelles conferința de prezentare şi lansare a primului eveniment sub marca „ExpoRomânia”, concept care vine să susțină atât administrațiile locale cât şi mediul de afaceri în a se adresa direct comunității româneşti din Belgia.

Oficial, în Bruxelles trăiesc peste 47.000 de cetățeni români, în Belgia trăiesc peste 170.000, şi pe surse se spune că sunt peste 350.000 de cetățeni români care trăiesc în centrul economic al Europei, Belgia.

Invităm un reprentant la evenimentul din 10-12 aprilie 2019, sa prezinte materiale video și pliante la conferința de lansare. Daca din motive obiective nu poate participa nici un reprezentant, ne puteți transmite noua materiale video și pliante a celor cu care ne vom vedea în perioada 16-19 mai la expozitie.

La eveniment sunt (16-19 mai 2019 organizăm prima ediție a „ExpoRomânia”

Bruxelles) asteptați şi antreprenori români care au afaceri în spațiul intercomunitar în cele 28 de state europene.

Cu această ocazie vă invităm să prezentați compania dumneavoastră şi serviciile oferite de aceasta. Participarea şi expunerea de materiale de promovare este gratuită.

La conferință sunt aşteptați să participe atât europarlamentari români şi europarlamentari ai celorlalte state membre, cât şi cetățeni români din Belgia.

  1. In perioada 16-19 mai 2019 organizăm prima ediție a„ExpoRomânia” Bruxelles, la care  vă invităm să participați cu stand de prezentare, dar şi să luați parte la întâlnirile şi cinele noastre de afaceri.

Descărcați aici: INVITATIE 16-19 mai 2019 Expozitie Bruxelles invitația şi Pachete 16-19 mai 2019 condițiile de participare.

De ce „ BRUXELLES ȘI CALEA SPRE SUCCES”.

Pentru că ne adresăm unei comunități stabile de peste 350.000 de cetățeni români şi familii mixte, şi unei piețe europene cu venituri şi putere de cumpărare mai mare decât în România.

Sursa:

Asociația Internaționala a Afacerilor Creative din Belgia

simonaivanciu@hotmail.com

https://www.facebook.com/events/2280566438929791/

office@exporomania.ro

www.exporomania.ro

Related Posts with Thumbnails