Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Buletinul Economic Săptămânal al Consiliului de Afaceri BSEC pentru perioada 21- 27 aprilie 2014

A- A A+

Camera de Comerț și Industrie a României – Camera Națională, prin amabilitatea Secretariatului Internațional al Consiliului de Afaceri al Organizației de Cooperare Economică la Marea Neagră, are plăcerea de a vă prezenta Buletinul Economic Săptămânal al Consiliului de Afaceri BSEC pentru perioada 21– 27 aprilie 2014.

Acest Buletin Economic Săptămânal, emis de către Consiliul de Afaceri al BSEC include informații și noutăți despre oferte, expoziții, conferințe, întâlniri B2B și întâlniri bilaterale de afaceri dar și dezvoltările economice cheie în numeroase domenii din Statele membre ale Organizației de Cooperare Economică la Marea Neagră.

Prin această acțiune, Secretariatul Internațional al Consiliului de Afaceri BSEC dorește să prezinte informațiile de afaceri și oportunitățile majore din regiunea extinsă a Mării Negre. De asemenea, pentru fiecare Stat membru se realizează o analiză a condițiilor economice și a riscurilor specifice curente și viitoare.

Mai multe detalii despre acest demers al Organizației de Cooperare Economică la Marea Neagră se pot obține de la dl. Petru Russu, Consilier de Zonă, Direcția Reprezentare Camerală, Biroul Relații Externe, tel: 021.319.00.88, fax: 021.311.75.12, e-mail: drc@ccir.ro.

Aici puteți descărca Buletinul Economic Săptămânal

Related Posts with Thumbnails