Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Camera de Comert si Industrie Romano-Germana va invita la o conferinta pe tema mobilitatii/Hotel Intercontinental, Bucuresti, 22.01.2020.

A- A A+

Camera de Comert si Industrie Romano-Germana va invita la o conferinta pe tema mobilitatii/Hotel Intercontinental, Bucuresti, 22.01.2020.

Camera de Comert si Industrie Româno-Germană  (AHK Romania)  are placerea de a va invita sa luati parte la simpozionul de specialitate cu tema „Mobilitate durabila, solutii de trafic, transport public si logistica“ care se va desfasura la Hotelul Intercontinental, Bd. Nicolae Balcescu, nr.4, Bucuresti în data de 22 ianuarie 2020, între orele 8:30 si 13:30.

Evenimentul initiat si finantat de Ministerul Federal al Economiei din Germania se adreseaza firmelor romanesti si germane interesate sa dezvolte afaceri bilaterale în domeniul mobilitatii urbane si logisticii avand ca scop promovarea pe plan local a serviciilor si produselor germane din acest domeniu.

Unsprezece firme germane care doresc sa intre, respectiv sa isi consolideze pozitia pe piata din Romania isi vor prezenta pe scurt serviciile si produsele. Programul detaliat al intregului eveniment il puteti regasi aici: Program formular de inregistrare_RO 

Participarea este gratuita dar presupune inregistrarea prealabila prin completarea formularului la email dumitru.eduard@ahkrumaenien.ro pana cel tarziu 20  ianuarie 2020.

 

Pentru informatii suplimentare va rugam nu ezitati sa  contactati.

Deutsch-Rumänische Industrie- und Handelskammer

Camera de Comert si Industrie Romano-Germana

Calea Grivitei 82-98 et. 1

Cladire The Mark, Corp The Podium

RO-010735 Bucuresti

Tel. +40 21 207 91 44

Fax +40 21 223 15 38

E-mail: dumitru.eduard@ahkrumaenien.ro

Web: https://www.ahkrumaenien.ro

 

Sursa:

Camera de Comert si Industrie Româno-Germană

 

Related Posts with Thumbnails