Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

COMUNICAT DE PRESĂ

A- A A+

COMUNICAT DE PRESA

Din respect pentru mediul de afaceri, precum si din respectarea legislatiei ce guverneaza marcile si brevetele de inventii, Camera de Comert si Industrie Cluj, constata ca societatea Expo Transilvania S.A. a obtinut marca “AGRARIA” in anul 2000, ulterior societatii Export Consult S.R.L. care detinea deja aceasta marca. Societatea in cauza si-a incetat activitatea in data de 29.01.2010.

Marca “AGRARIA” obtinuta de Expo Transilvania S.A. prin Certificatul de inregistrare a marcii cu nr.R041511 din anul 2000 a fost si este valabila pentru urmatoarele clase de produse si servicii:

35. Organizarea de targuri, expozitii si manifestari diverse (manifestari diverse cu character necuprins in alte clase);

41.Organizarea de targuri, expozitii si manifestari diverse (mifestari diverse cu character necuprins in alte clase);

42. Cercetare stiintifica si industriala; programare pentru calculatoare.

43. Servicii de alimentatie publica; cazare temporara;

44. Ingrijiri medicale, de igiena si frumusete; servicii in domeniile veterinar si agricol;

45. Servicii juridice.

Subliniem faptul ca marca “AGRARIA” a functionat impecabil intr-un parteneriat de aproape 20 de ani cu societatea Export Consulting S.R.L., actuala DLG Intermarketing S.R.L., crescand si dezvoltandu-se de la an la an, in cadrul Pavilionului Expozitional de la Expo Transilvania S.A., devenind un targ agricol de prestigiu si marca realizat si pentru clujeni.

Camera de Comert si Industrie Cluj, respectand Conventia de la Paris cu privire la marci, constata ca desi societatea Expo Transilvania S.A. detine legal marca “AGRARIA”, dreptul de a organiza si desfasura Agraria in Cluj, revine societatii DLG Intermarketing S.R.L., datorita datei anterioare de obtinere a Marcii “AGRARIA”.

Pentru acest motiv, daca in viitorul apropiat, intre cele doua societati implicate, respectiv Expo Transilvania S.A. si DLG Intermarketing S.R.L. se vor incheia sau nu contracte de colaborare pentru Targul Agraria, Camera de Comert si Industrie Cluj, respectandu-si propriul statut de functionare infiintat in baza legii, sustine intru-totul derularea targului Agraria.

Prezenta precizare se face si datorita participantilor care si-au manifestat obtiunea pentru acest targ.

Related Posts with Thumbnails