Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Forum România-China

A- A A+

Camera de Comerț și Industrie București informează despre organizarea Forumului Economic 16+1 cu ocazia China-Central and East European Summit, care se va desfășura marti, 26 noiembrie 2013, la București, în incinta Palatului Parlamentului Sala Cuza.

Evenimentul este organizat sub înaltul patronaj al Prim-Miniștrilor din România, China și din țările participante din Europa Centrală și de Est: România, Estonia, Letonia, Lituania, Polonia, Republica Cehă, Slovacia, Ungaria, Bulgaria, Croația, Serbia, Bosnia-Hertegovina, Slovenia, Macedonia, Muntenegru și Albania

La solicitarea guvernului României, misiunea CCIB este de a asigura participarea oamenilor de afaceri din București și din județele țării.

La Forumul Economic care va avea loc cu acest prilej sunt așteptați peste 300 de oameni de afaceri chinezi, din domeniile: energie, agricultură, turism, IT&C și Infrastructura, care și-au manifestat interesul de a se întâlni cu oameni de afaceri români.

Modul de înregistrare a firmelor la forum se poate face pe site-ul dedicat evenimentului: http://invest.gov.ro/. Data limită de înscriere pe site este 20 noiembrie 2013, ora 24.00.

În perioada 25.11.2013-29.11.2013 , Camera de Comerț și Industrie a Municipiului București organizează întâlniri de afaceri cu firmele chineze.

Persoana de contact Diana Lupulescu, tel. 0213.190.107, e-mail: diana.lupulescu@ccib.ro

Related Posts with Thumbnails