Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Înscriere Conferința Internaționala a Clusterelor din Transilvania-Open Innovation

A- A A+

Înscriere Conferința Internaționala a Clusterelor din Transilvania-Open Innovation

AgroTransilvania Cluster are plăcerea să vă informeze ca in 23-24 iunie 2016 vom organiza la Cluj-Napoca Conferinta Internationala din Transilvania-Open Innovation.
Evenimentul va fi structurat astfel:
-Conferinta cu workshop-uri, dintre care una va fi dedicata sectorului de cercetare si inovare in domeniul bioeconomiei, care va fi coordonata de noi ca si organizatie (AgroTransilvania Cluster).
-Sesiuni de intalniri de business (matchmaking) cu parteneri pe care dorim sa ii aducem din strainatate.
Pentru a asigura prezenta celor mai relevante companii si clustere din strainatate, va rugam sa ne ajutati cu inscrierea dumneavoastra pana in data de 15.04.2016 pe platforma de matchmaking https://www.b2match.eu/clustersmatchmaking, unde va rugam, ca pe langa profilul companiei dumneavoastra, sa introduceti si tipul de parteneriat pe care doriti sa il identificati in cadrul acestor intalniri (business offer, business request, technologie offer, technologie request).

Descărcați aici: Conferinta Clusterelor din Transilvania – Open Innovation   si  Agenda
Mai multe detalii despre conferinta gasiti atat in fisierele atasate, cat si la urmatorul link: http://transylvanianclusters.ro/ .

Pentru asistenta sau pentru orice alte informatii suplimentare va rog sa nu ezitati sa contactati echipa AgroTransilvania Cluster.

– Felix Arion Horatiu, felix.arion@agrocluster.ro, 0744170222
– Sorin Hus, sorin.hus@agrocluster.ro,0744870099
– Florina Deiac, florina.deiac@agrocluster.ro, 0753311200

Sursa:

AGRO Transilvania Cluster

Related Posts with Thumbnails