Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Lansare apeluri Microindustrializare și Comerț și Servicii

A- A A+

Lansare apeluri Microindustrializare și Comerț și Servicii

Clusterul Agro-Food-Ind Napoca Vă informează că Ministerul Mediului de Afaceri, Comert și Antreprenoriat a lansat două programe de finantare, prin care susțin societățile care activează în domeniile de producție respectiv servicii și comerț.

Pentru domeniile de producție este activ Programul național multianual de microindustrializare, prin care se pot atrage maxim 450.000 lei, cu aport de 25% pentru obținerea de punctaj. Pot beneficia de sprijin societăţile care se încadrează în categoria întreprinderilor mici sau mijlocii situate într-una din regiunile de dezvoltare: Nord-Est, Sud-Est, Sud Muntenia, Sud-Vest Oltenia, Vest, Nord-Vest, Centru (microîntreprinderile din aceste regiuni sunt excluse) sau în categoria microîntreprinderilor, întreprinderilor mici sau întreprinderilor mijlocii din Bucureşti-Ilfov. Înscrierile în acest program se pot face în perioada 13 – 29 august 2018.

Prin al doilea program, destinat societăților din domeniile de servicii și comerț, se poate atrage o finanțare de maxim 250.000 lei, cu un aport de 25% pentru obținerea de punctaj. Pot aplica la program societățile din categoria microîntreprinderilor, întreprinderilor mici sau întreprinderilor mijlocii, din toate regiunile.

Se punctează  societățile care au înregistrat profit net și profit din exploatare la finalul anului fiscal 2017 și care au activitatea autorizată, pe care se depune proiectul, de minim 3 luni înainte de depunerea proiectului.

Proiectele se finanțează în funcție de punctaj, pentru a intra la finanțare trebuie întrunite 100 de puncte.

Descărcați aici: 1.1.Material informativ- Microindustrializare 2018   și 2.1.Material informativ Comert si Servicii 2018 următoarele materiale: prezentare detaliată a programelor inclusiv domeniile de activitate care se finanțează.

În cazul în care doriți mai multe informații, vă rog să o contactați pe colega noastră, Dina Chifor, e-mail: diana.chifor@agrocluster.ro, telefon 0 753 311 205.

Sursa:

AgroTransilvania Cluster

telefon: +40 (364) 730 049; +40 (753) 311 200

e-mail: florina.deiac@agrocluster.ro

Agrotransilvania Cluster

Related Posts with Thumbnails