Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

OMV Petrom va scumpi benzina cu 6 bani/litru de vineri

A- A A+
OMV Petrom va scumpi benzina cu 6 bani/litru de vineri

Compania OMV Petrom, controlată de Grupul OMV din Austria, va majora de vineri preţurile de referinţă la benzină cu 6 bani/litru, ca urmare a condiţiilor de piaţă, a anunţat joi compania.

Astfel, benzina Premium fără plumb 10 ppm va costa 4,58 lei/litru, benzina Top Premium fără plumb 99+ va fi 4,96 lei/litru, în timp ce sortimentul de benzină OMV Carrera 95 va costa 4,72 lei, iar OMV Carrera 100 va fi 5,38 lei/litru.

Preţurile Petrom pot varia cu maximum +/-5% faţă de preţurile de referinţă.

Petrom este cea mai mare companie românească de petrol şi gaze, cu activităţi în sectoarele Explorare şi Producţie, Rafinare şi Marketing, Gaze Naturale şi Energie. Petrom exploatează în România rezerve dovedite de petrol şi gaze estimate la 823 milioane barili echivalent petrol (854 milioane de barili echivalent petrol la nivel de Grup), are o capacitate maximă anuală de rafinare de 8 milioane tone şi circa 550 de staţii de distribuţie carburanţi în România. Compania deţine, de asemenea, o reţea internaţională de 268 benzinării, localizate în Republica Moldova, Bulgaria şi Serbia.

Sursa: NewsIn

Foto: http://forum.wintersports.ro

Related Posts with Thumbnails