Raportul Competitivității Globale ediția 2024 -Sondajul de Opinie România – Forumul Economic Mondial de la Davos


Raportul Competitivității Globale ediția 2024 -Sondajul de Opinie România – Forumul Economic Mondial de la Davos

Camera de Comert si Industrie a României,  partenerul Forumului Economic Mondial de la Davos realizează si în acest an Sondajul de Opinie România 2024. 
Acest Sondaj de Opinie reprezintă componenta principală a Raportului Competitivității Globale ediția 2024 si releva datele necesare evaluării anuale a mediului economic si a capacității sale de a realiza o creștere economică susținută.
 
Raportul Competitivității Globale este, din 1979, publicația emblematică a Forumului Economic Mondial (WEF) de la Davos si este recunoscut ca lider mondial în domeniul comparației factorilor care afectează competitivitatea si creșterea economică. Forumul Economic Mondial întocmește anual Raportul Competitivității Globale, un clasament al competitivității realizat pe baza intervievării a 15.000 de directori de companii din 144 de țări, printre care si România.
 
Camera de Comert si Industrie a României în calitate de partener al WEF pentru realizarea Sondajului de Opinie 2024 intervieveaza directori executivi ai unor companii  active in România, care-si vor exprima opinia asupra mediului economic în care-si desfîsoara activitatea.
 
Forumul Economic Mondial de la Davos, pe baza datelor pe care CCIR le va raporta prin Sondajul de Opinie, va realiza clasamentul mondial al competitivității economiei României la nivel mondial.

Completarea chestionarului necesita alocarea unui timp de aproximativ 40 de minute.Metodologia de completare este cuprinsa în cadrul chestionarului.  

Menționăm ca doar persoanele cu funcție de conducere pot completa acest chestionar. Termenul limita pentru completarea chestionarului este 31 mai a.c. 

Persoana de contact pentru mai multe informații este: Cristina Mihai, director Direcția Relații Interne si ICC România, e-mail: cristina.mihai@ccir.ro

Acesta poate fi completat și online (unde se poate selecta și varianta în limba română) accesând link-ul:

http://wefglobal.eu.qualtrics.com/jfe/preview/previewId/08c27f7e-c162-49a8-9835-73f24fb590c6/SV_elgIsRrTKpJ6jj0?Q_CHL=preview

Sursa:

Camera de Comerț și Industrie a României

Direcția Relații Interne si ICC România


CCIR Business Center, B-dul Octavian Goga nr. 2,

sector 3, Bucureşti, România
Tel.: +4021 319 18 85
Fax: +4021 319 01 56
www.ccir.ro