Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

AgroTransilvania Cluster – Invitație „UE – Asia Gateway 2018-The 4th Transylvanian International Clusters Conference”

A- A A+

AgroTransilvania Cluster – Invitație „UE – Asia Gateway 2018-The 4th Transylvanian International Clusters Conference”

AgroTransilvania Cluster aduce la cunostinta va anunță ca in perioada 17-18.05.2018 se va organiza in Cluj-Napoca „UE – Asia Gateway 2018-The 4th Transylvanian International Clusters Conference”  organizata de Consortiul Clusterelor din Transilvania de Nord.

AgroTransilvania Cluster in calitate de organizator are placerea de a va invita sa luati parte la acest eveniment de o importanta semnificativa pentru mediul economic din Transilvania. Evenimentul isi propune sa stabileasca legaturi solide intre mediul economic, universitar, de cercetare, european si cel asiatic.

In cadrul conferintei AgroTransilvania Cluster va organiza o sectiune, dedicata entitatilor care activeaza in sectorul agroindustrial, denumita: „Towards Sustainable Agribusiness Systems”– sectiunea va fi intretinuta de speakeri nationali si internationali (Koreea, Japonia si Irak).

Pentru a lua parte la aceasta conferinta trebuie sa cunoasteti urmatoarele:

– pentru participarea  la conferinta 17.05.2018 la una din sesiunile evenimentului trebuie sa va inregistrati, kinkul pentru inscriere este urmatorul: http://transylvanianclusters.ro/

– daca optati si pentru intalniri de tip matchmaking, in data de 18.05.2018, (intalniri in care aveti sansa  sa stabiliti contacte directe cu persoane internationale dar care au interese comune cu dumneavoastra) trebuie sa va creati un profil pe platforma de matchmaking a evenimentului: https://ue—asia-gateway-2018.b2match.io/

Daca doriti sa aflati mai multe informatii, va rugam sa accesati pagina de facebook a evenimentului (https://www.facebook.com/clustersconference/).

 

Descărcați aici: Presentation EU-ASIA Gateway Conference – Cluj-Napoca 2018 o scurta prezentare a conferintei.

 

Sursa:

AgroTransilvania Cluster

diana.chifor@agrocluster.ro

telefon: +40 (364) 730 049;

Related Posts with Thumbnails