Flash Feed Scroll Reader

Campanie atragere investitori – SC Control Arhisoft Management SRL

A- A A+

 

Campanie atragere investitori – SC Control Arhisoft Management SRL

Înființată în anul 2013, SC Control Arhisoft Management SRL, prin experiența acumulată în domeniul serviciilor de dezvoltare, proiectare și implementare a Sistemelor de Control Intern/Managerial în entitățile publice, a dezvolatat platforma web-based i „Soluţia e-S.C.I./M., singurul concept informatic de acest fel la nivel național.

Obiectivul acestei campanii este acela de a obţine  identificarea potenţialilor investitori, interesaţi de achiziţionarea totală sau parţială a companiei şi/sau a produselor software dezvoltate de aceasta. Condiţiile generale şi specifice cu privire la o asemenea etapă vor fi discutate în particular cu fiecare potenţial investitor, în funcţie de interesele şi viziunea acestuia.

Descrierea detaliată a companiei, a previziunilor financiare, a politicilor şi serviciilor acesteia, respectiv a produsului software al companiei „Soluţia e-S.C.I./M.”, le veţi regăsi în materialul de prezentare .

Descărcați aici: materialul de prezentare al companiei şi în format digital, elaborat atât în limba romană SC Control Arhisoft Management SRL – Prezentare companie  cât şi în limba engleză, Control Arhisoft Management – Company presentation  în vederea studiului cu uşurinţă a acestuia de către potenţialii investitori interesaţi de această oportunitate.

Pentru relatii suvă stăm la dispoziţie pentru toate detaliile sau informaţiile de care aveţi nevoie în acest sens (Specialist Comunicare şi Relaţii Publice – Alina Necula – 0040/734.668.538).

Pentru potenţialii investitori interesaţi de această oportunitate vă asigurăm de întreaga noastră disponibilitate, în vederea stabilirii unor întâlniri de prezentare a companiei, serviciilor şi produsului software al acesteia.

 

 

 

Sursa:

Echipa ARHISOFT

Telefon: 0372.032.324

e-Mail: office@arhisoft.ro

Web: www.arhisoft.ro

Related Posts with Thumbnails