Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Cea de-a 19-a ediție a expoziției WETEX 2017, 23-25 o ctombrie 2017, Dubai

A- A A+

Cea de-a 19-a ediție a expoziției WETEX 2017, 23-25 o ctombrie 2017, Dubai

Dubai Electricity and Water Authority (DEWA) vă invită să participați la cea de-a 19-a editie a expoziției WETEX 2017 care va avea loc din 23-25 Octombrie 2017 la Dubai International Convention & Exhibition Center cu tema “Enabling Sustainable Smart Solutions”  și este susținută de către Guvernul din Dubai și Consiliul Suprem al Energiei, sub directivele Seicului Mohammed bin Rashid Al Maktoum, vicepreședinte și prim-ministru al Emiratelor Arabe Unite și Conducator al Dubaiului.

Expoziția WETEX este organizată din 1999 și este cea mai mare expoziție de profil din regiune. WETEX oferă o platformă unică concentrându-se pe întreg spectrul de apă, energie și mediu. WETEX reunește toți profesioniștii și experții, oameni de decizie din guverne si ministere, investitori, furnizori și cumpărători atât din domeniul public cât și din sectorul privat din energie, apă, mediu și tehnologii regenerabile.

 

 

Descărcați aici: fisierele cu invitatia de participare dubai solar show si programul misiunii economice Program misiune economica

Reșații suplimentare puteți obține: doamna Emil Cristian Cirica, telefon: 0721240417.

 

Sursa:

texodamer@yahoo.com

Related Posts with Thumbnails