Conducere noua la armata Cluj. Noul comandant este generalul de brigada Avram Catanici


Conducerea Diviziei 4 Infanterie „Gemina” a fost preluata de generalul de brigada Avram Catanici. Ceremonia de predare a stafetei a avut loc la sediul marii unitati din Cluj-Napoca.

Functia a fost preluata de la generalul-maior Nicolae N. Roman, care a fost numit in functia de comandant al Diviziei 2 Infanterie din Buzau. Acesta i-a predat drapelul de lupta al Diviziei 4 Infanterie „Gemina” noului comandant generalul de brigada Avram Catanici.

Acesta a mai ocupat functiile de comandant de batalion, comandant al Brigazii 81 Mecanizata din Bistrita, sef de stat major al Corpului 1 Armata Teritorial „General Ioan Culcer” din Bucuresti, comandant al Comandamentului Garnizoanei Bucuresti, loctiitor al comandantului Diviziei 1 Infanterie „DACICA”, iar in perioada 15 aprilie ” 30 iunie 2010, a indeplinit functia de loctiitor al comandantului Diviziei 4 Infanterie „GEMINA”.

Cu ocazia implinirii varstei de 54 de ani, in data de 23 iulie, Colegiul Camerei de Comert si Industrie Cluj ureaza D-lui General Avram Catanici multa sanatate, fericire si putere de munca.